Vi holder åbent hele julen

Nyhed
28. november 2019

Vi holder åbent hele julen

Det er ikke bare julefrokoster og gaveindkøb, der fylder kalenderne i december måned. Vi ved at december er en måned med få arbejdsdage og stor travlhed på landets hjælpemiddeldepoter, hos visitatorerne og mange andre, der er i berøring med hjælpemidler i hverdagen. Vi sidder derfor klar ved telefonen til at råde, vejlede og tage hånd om jeres ordrer hele julen.

Bestil hjælpemidlerne i god tid - Vi sidder klar ved telefonerne.

Vi er klar over, at mange af jer har særligt travlt i juletiden. Hos Invacare er vi godt forberedt på december-travlheden og på den øgede efterspørgsel. Vi sidder klar i Kundeservice helt indtil d. 23/12 kl. 16.00 og holder også åbent på hverdagene mellem jul og nytår. På denne måde sikrer vi os, at vores kunder og brugere får de bedste betingelser for nogle gode juledage.

Selv om flere af vores produkter leveres fra dag til dag, vil vi dog alligevel opfordre til, at I bestiller varer i så god tid som muligt. December er ikke kun en travl måned for os og jer, men også for diverse fragt- og postfirmaerne.Vi har en lille sang-nisse her på kontoret, som har skrevet dette lille vers, der kan hjælpe til, at huske at få ordrerne sendt ind til os i god tid:Melodi: sikken voldsom trængsel og alarm

Sikken voldsom trængsel og alarm,

vi har travlt men tar´ alt i stiv arm.

Ordrer sendes hurtigt med stor flid,

så blir´ alle klar til jul i tid.  


… tid, tid, tid, tid … send din ordre ind i god tid