Soft Tilt 2.0 kan aflaste dig i din travle hverdag!

Nyhed
24. marts 2020

Soft Tilt 2.0 kan aflaste dig i din travle hverdag!

Alle kender til landets akutte og uvante situation og særligt i Sundhedssektoren, er al normalitet langsomt forsvundet. Er din hverdag præget af ekstra travlhed og er hårdt fysisk arbejde med forflytninger og akavede arbejdsstillinger omkring den sengeliggende borger en del af din hverdag? Lad Soft Tilt hjælpe dig og dine travle kolleger.
Soft Tilt 2

Hårdt fysisk arbejde er en del af manges job, særlig for jer, der dagligt yder omsorg velfærd til borgere og patienter. Med Soft Tilt kan du skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv samtidig med, at din borger vil opleve øget tryghed, roligere søvn, bedre trykaflastning og højere komfort.

Invacare Soft Tilt 2.0

Soft Tilt 2.0 er med sit opgraderede design, den perfekte samarbejdspartner for dig, som har et hårdt fysisk arbejde med forflytninger og akavede arbejdsstillinger omkring den sengeliggende borger. Soft Tilt er et unikt koncept, som enkelt monteres på plejesengen med henblik på at aflaste såvel borger som plejepersonale. Soft Tilt følger liggefladens bevægelser og anvendes med fordel til, effektiv trykaflastning gennem kontinuerlig, automatisk og blid repositionering. Derudover er Soft Tilt et unikt redskab til forflytninger, fx i forbindelse med sejlpålægning. Soft Tilt kan også med fordel anvendes som hjælpemiddel til demente borgere, som har problemer med uro, når de ligger i sengen, hvor Soft Tilt anvendes som sansestimulering med henblik på at give ro, tryghed og forbedret søvnkvalitet hos urolige borgere.

 

Læs mere

5 arbejdssituationer hvor Soft Tilt 2.0 vil gøre en stor forskel for dig:

  1. Sejlpålægning
  2. Hjælp til påklædning
  3. Hjælp til personlig pleje af den sengeliggende borger
  4. Hjælp til ind- og udstigning
  5. Erstatter regelmæssig repositionering af borger

Vil du vide mere om Soft Tilt?

Er du interesseret i mere information om, hvordan Soft Tilt kan tilføre en arbejdsmiljømæssig forbedring og forskel i din hverdag? Undgå de tunge vendinger og forflytninger og lad vores innovative Soft Tilt løse arbejdsopgaven for dig og borgeren. Ring på tlf. 3690 0000 eller skriv i dag, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Du kan finde din lokale Invacare konsulent her