SMOOV fra Alber - En sjov og praktisk hjælpemotor

Nyhed

SMOOV fra Alber - En sjov og praktisk hjælpemotor

Vi præsenterer den nyeste hjælpemotor fra Alber - Smoov er lille, let, diskret og hurtig at montere. Smoov er hjælpemotoren til den aktive kørestolsbruger, med en travl hverdag.

Oplev vores nye Alber SMOOV hjælpemotor

Alber SMOOV er hjælpemotoren til kørestolsbrugeren, som har en aktiv og travl hverdag. Den lille og diskrete hjælpemotor tilbyder aflastning af skuldre samt arme og passer perfekt til brugeren, som ser mulighederne fremfor forhindringerne.
SMOOV giver stor fleksibilitet og øget overskud samtidigt med, at hjælpemotoren gør hverdagen sjovere og mindre udfordrende.
Når kørestolsbrugeren ikke ønsker hjælp, kan SMOOV stå til opladning eller ligge klar i bilen til næste tur. Når ønsket om hjælp opstår, monteres SMOOV på få sekunder, uden brug af værktøj.

Når design og vægt er vigtigt

SMOOV er let og diskret, men samtidig stærk og funktionel. SMOOV kan anvendes til både manuelle fastramme og foldbare kørestole. Og der findes monteringsbeslag til langt de fleste kørestole på det danske marked.
SMOOV kræver kun minimal tilpasning af den manuelle kørestol. For at kunne anvende SMOOV skal brugeren have et lille diskret beslag monteret på sin kørestol, hvor SMOOV monteres hurtigt og let. SMOOV er kraftfuld og kan køre med en hastighed på op til 10 km/t og ca. 20 km på en fuld opladning. Med SMOOV monteret, behøver kørestolsbrugeren ikke at bekymre sig om, at skulle overkomme ujævnheder, kantstene og bakker eller at køre ud på længere strækninger - SMOOV klarer det let og ubesværet.

Skåner og forebygger skader

SMOOV forebygger skader og reducerer belastning af arme og skuldre, samtidig med den giver fart, spænding og mulighed for sjove oplevelser.

Den unikke SMOOV er:

  • Diskret
  • Let
  • Funktionel
  • Kraftfuld
  • Hurtig og enkel at montere

Til både forretning og fornøjelse

SMOOV kan blive den nye følgesvend, der følger en på rejser, på de ”dårlige dage” eller bare når man ønsker det.
SMOOV batterierne opfylder også flyselskabernes krav til litiumbatterier, hvilket betyder, at brugeren kan tage SMOOV med ud og opleve verden uanset, om det er forretning eller fornøjelse.

Se alle vores hjælpemotorer fra Alber her