NYHED! AVIVA RX el-kørestol

Nyhed
17. juni 2020

NYHED! AVIVA RX el-kørestol

AVIVA RX er vores nyeste el-kørestol. AVIVA RX er en baghjulsdrevet el-kørestol med masser af smarte detaljer og nyttige egenskaber, herunder et forbedret affjedringssystem med fokus på: Kontrol - Køreegenskaber – Komfort!
Aviva RX40 lifestyle foto. Ung par ude i solen. Mand i blå el-kørestol, elektrisk kørestol fra Invacare

Invacare AVIVA RX er en ny el-kørestol, hvor der er i udviklingen er lagt vægt på at kunne opnå maksimal vægtdeling og de bedst mulige køreegenskaber, uanset brugeren højde eller statur.

AVIVA RX har et nytænkende og smart design, der kan tilpasses med forskellige farver på chassis og hjulkapsler efter ønsker.

 

 

Kompakt design og bedre affjedring

Chassis og batteriboks er designet med optimal vægtfordeling og bedre træk på drivhjulene end på tilsvarende el-kørestole. For brugeren giver det lettere manøvrering og bedre køreegenskaber. Det nye og unikke design på chassis og batteriboks har gjort det muligt, at reducere bredden til kun 56 cm. Det smalle design gør det lettere at manøvrere på lidt plads, fx ved kørsel indendørs. Ønsker man at anvende AVIVA RX med centerbenstøtte, er det muligt at bestille en bredere version af chassiset (bredde 63,5 cm), således der er plads til centerbenstøtten mellem svinghjulene.

Invacare AVIVA RX har fået et nyt affjedringssystem med fokus på: Kontrol - Køreegenskaber – Komfort. Det nye affjedringssystem er justerbart i forhold til brugervægt og kørselsbehov. System affjedrer og støddæmper AVIVA RX både foran og bagpå, hvilket minimerer stød, bump og vibrationer, samt giver en kontrolleret og komfortabel kørsel op/ned over forhindringer og uanset underlag.