Gør kørestolen mere kvik og sporty

Nyhed
17. januar 2020

Gør kørestolen mere kvik og sporty

HUSK, det kun tager et ”split-sekund” at forvandle en manuel kørestol til et sporty og kvikt el-køretøj med den smarte Alber e-pilot.

Super enkel montering

Den elektriske hjælpemotor Alber E-Pilot monteres hurtig og let, hvorefter den er til stor hjælp, når man som kørestolsbruger skal på arbejde, ud og handle, besøge venner og familie eller et hurtigt smut og lufte hunden.

Den sporty E-pilot giver overskud og gør det muligt at komme nemmere rundt på egen hånd, på en komfortabel, fornøjelig og miljøvenlig måde. Når brugeren er fremme, eller efter køreturen kobles E-pilot hurtigt og enkelt af, og den manuelle kørestol kan anvendes på traditionel vis.


Alber E-pilot skaber friheden til et aktivt liv 

E-pilot er ideel for kørestolsbrugeren, som kører meget ude og ønsker hjælp til at komme lettere rundt. Motoren er kraftig med en unik acceleration og gode køreegenskaber - Og så kører E-pilot helt lydløst! Batteri og kabler er integreret i det smarte design. E-pilot er forsynet med lys, horn og bakgear, samt med sikre og kraftige hydrauliske skivebremser. Alber E-pilot skaber friheden til et aktivt liv ligesom vores mange andre hjælpemidler til handicappede. 

E-pilot er fremstillet i moderne design, den er sikker, testet og godkendt hos TÜV, der er et af verdens største og mest respekterede institut for certificering af tekniske produkter.

 

Vil du vide mere om Alber E-Pilot, så klik her, eller kontakt din lokale Invacare konsulent for at bestille en demo eller en afprøvning.