Gør det, du har lyst til, på en sjovere måde!

Nyhed
3. oktober 2019

Gør det, du har lyst til, på en sjovere måde!

Kan hjælpemidler skabe mere sjov i gaden? SMOOV er vores nyeste hjælpemotor fra Alber. SMOOV er en hurtig, diskret og praktisk hjælpemotor, perfekt til sjove oplevelser. Hvis du ikke allerede er blevet introduceret for SMOOV, så læs med her

Mere fart og frihed til alt det sjove 

Med hjælpemotoren SMOOV er der fart over feltet, din tilgængelighed øges og du kan komme hurtigt fra A til B. SMOOV er særligt velegnet til dig, som er aktiv og har en travl hverdag - til dig, som ser mulighederne og ikke forhindringerne.

SMOOV er en lille, elektrisk hjælpemotor til kørestole, som kan anvendes til både manuelle fastramme og foldbare kørestole. Det kræver kun minimal tilpasning på din stol, før du kan være kørende med SMOOV.


SMOOV-batterierne opfylder endvidere flyselskabernes krav til litiumbatterier, hvilket betyder, at du også kan tage SMOOV med ud og opleve verden.

 

Skåner og forebygger skader

SMOOV forebygger skader og reducerer belastning af arme og skuldre, samtidig med den giver fart, spænding og mulighed for sjove oplevelser.Den unikke SMOOV er:

  • Diskret
  • Let
  • Funktionel
  • Kraftfuld
  • Hurtig og enkel at montereMed SMOOV kan du gøre det, du har lyst til på en sjovere måde, uden at overbelaste din arme og led. God fornøjelse.Kontakt din lokale Invacare konsulent for en afprøvning allerede i dag!