"Det er absolut den bedste kørestolspude, jeg har haft, og jeg har haft mange!"

Nyhed
14. juni 2019

"Det er absolut den bedste kørestolspude, jeg har haft, og jeg har haft mange!"

Vi har lanceret flere spændende modeller af Vicair O2-puder, der kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 gr. bl.a. Vicair Vector O2, Vicair Adjuster O2 og Vicair Active O2 trykaflastende siddepuder.
Anders Olsson, en af Invacare’s svenske ambassadører, har afprøvet samt evalueret de nye Vicair O2 puder.

Den trykaflastende Vicair O2 - "Den bedste pude, jeg har haft, og jeg har haft mange!"

Vi har lanceret flere spændende modeller af Vicair O2-puder, der kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 gr. bl.a. Vicair Vector O2, Vicair Adjuster O2 og Vicair Active O2.

Vicair Adjuster O2 siddepude til kørestole uden betræk. Vicair trykaflastning med luftcellerVicair Adjuster O2 er opdelt i 5 kamre fyldt med bløde, glatte celler, og har et perforeret inder-betræk for optimalt mikroklima. Det store udvalg af Vicair O2 puder har alle fokus på optimal trykaflastning og komfort.
Anders Olsson, en af Invacare’s svenske ambassadører, har afprøvet samt evalueret Vicair Adjuster O2 puden.
 
Læs nedenfor hvad, Anders Olsen har erfaret med Vicair O2:

Nu har jeg testet Vicair Adjuster O2 puden både under aktiv træning og flere gange under forelæsninger. Det er absolut den bedste pude, jeg har haft, og jeg har haft mange!
Jeg er altid blevet helt varm i enden og har haft brug for at skifte undertøj flere gange om dagen, fordi jeg er blevet utrolig varm og svedig. Men med denne Vicair Adjuster O2, som føles luftig, har jeg ikke problemer med dette. Hvad der også er helt fantastisk er, at hvis man har kørt et træningspas og har siddet på puden, så er det jo bare at køre hele puden i vaskemaskinen ved 60 grader. Man føler sig frisk med denne Vicair pude!
Jeg har haft disse problemer i de sidste 5 år og har været nødt til at anvende stærke salver på min hud, der er meget følsom for varme. Jeg har ikke behøvet at bruge salven, siden jeg startede med denne Vicair Adjuster O2, 10 cm pude. 
Mange tak for dette fantastiske produkt, I har lanceret. 

 

Vicair: Trykaflastende siddepuder fyldt med luft

Vicair siddepuderne bliver stadig mere populære blandt brugere og kommuner – og det forstår vi godt!

Vicair arbejder til stadighed på, at de lette puder med trykaflastende effekt i højeste tryksårskategori bliver endnu lettere at rengøre og enkle at vedligeholde. Vicair puderne skal ikke kontrolleres dagligt – og derved spares på tid og hænder, og ikke mindst: på antallet af tryksår. Læs mere om vores unikke Vicair Puder her.

Læs også vores blogpost: "Trykaflastning: Hvorfor er det vigtigt at vælge en siddepude med den rigtige udformning?"