Den kolde og fugtige tid er hård for KOL-patienter

Nyhed
19. oktober 2018

Den kolde og fugtige tid er hård for KOL-patienter

Med efteråret og vinteren kommer desværre også en hårdere tid for personer der lider af lungesygdommen KOL.

Vejret spiller en rolle

Når vejret er koldt, og der kommer koldt luft ned i lungerne, kan det for mange lungepatienter give en fornemmelse af, halsen snører sig sammen, samt en øget tendens til forpustelse, der gør der ubehageligt at være udenfor. Grunden til, at den kolde luft kan føles ubehagelig er bl.a., at kølig luft i lungerne frigiver stoffet histamin, der får bronkierne i luftrøret til at trække sig sammen. Risikoen for at få en infektion i bronkieslimhinderne er også forøget i de kolde og fugtige måneder.

Aktiv med Platinum Mobile

Mange ønsker til stadighed et aktivt liv med rejser, aktiviteter og muligheder for at besøge familie og venner, uden at skulle tage hensyn til om iltbehandling er tilgængelig og indenfor rækkevidde. Vi hos Invacare er specialister indenfor koncentratorer til iltbehandling og tilbyder ved hjælp af vores bærbare løsning en mulighed for at opnå bedre livskvalitet og ikke mindst tryghed, når patienter med behov for iltbehandling ønsker at fastholde den frie og aktive livsstil.

Vores bærbare iltkoncentrator Platinum Mobile er produceret med henblik på at være en let løsning for aktive patienter med kronisk nedsat lungefunktion. Ilt-koncentratoren fungerer ved hjælp af et indbygget batteri(er) og kan forsyne patienten med ilt i op til 10 timer på én opladning. Den bærbare koncentrator kan lades op via 230V stikkontakt eller via bilens 12V cigarstik. Platinum Mobile anvender en avanceret Sensi-Pulse teknologi, har et slankt design og er meget simpel i både brug og vedligeholdelse.
Platinum Mobile er helt unik og giver patienten friheden til et aktivt liv. Læs mere her.

Lad os vejlede dig – vi tilbyder gratis rådgivning

Vores oxygenkoncentratorer vinder udmærkelser for det moderne og enkle design samt den gode kvalitet. Vores unikke serie af iltprodukter dækker de fleste behov der måtte være for såvel stationære som bærbare iltkoncentratorer.
Du kan læse mere om vores oxygenprodukter her
 
Ønsker du rådgivning vedr. vores iltløsninger, er du meget velkommen til at kontakte Produktchef Per Kreuz for en uforpligtende dialog.