Covid-19: Vi er fortsat på arbejde og klar til at hjælpe jer

Nyhed
13. april 2020

Covid-19: Vi er fortsat på arbejde og klar til at hjælpe jer

Trods den fortsatte alvorlige situation i Danmark er vi fortsat klar til at tage imod alle henvendelser. Vores medarbejdere er på arbejde og klar til at hjælpe dig og dine kollegaer.  

Trods den fortsatte alvorlige situation i Danmark er vi fortsat klar til at tage imod alle henvendelser. Vores medarbejdere er på arbejde og klar til at hjælpe dig og dine kollegaer. 

Vi følger naturligvis alle retningslinjerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen og foretager løbende vurdering af nødvendige tiltag for at forhindre smittespredning. I den forbindelse har vi igangsat nogle tiltag, der har til formål at sikre, at vi fortsat kan samarbejde og løse opgaver sammen i disse krisetider.

Kontakt din konsulent

Alle vores konsulenter er fortsat på arbejde og sidder klar på både e-mail og telefon hver dag. Derudover er alle medarbejdere hos Invacare er tillige trænet i af anvende Skype og videoopkald, og dermed kan konsulentbistand og support også gennemføres via disse værktøjer.
Har du sager, hvor du ønsker produkter leveret til borgerne, kan dette godt lade sig gøre.i vil i disse tilfælde indstille produkterne efter telefonisk anvisning fra jer. Herefter vil vi levere til kommunens depot eller uden for borgers dør, dog uden nærkontakt til borger.

Ordre og levering vil foregå således:

  • I bestiller via e-mail eller telefon
  • Vi bestiller produktet hjem og indstiller efter jeres afvisninger
  • Vi leverer produktet på depot eller ved borgers dør, desinficerer, banker på og går væk fra døren. Derved kommer vi ikke tæt på hinanden.

Alle forholdsregler tages, og vores medarbejdere vil selvfølgelig bærer personlige værnemidler eller lignende for at hindre smittespredning.

Ovenstående løsning vil i mange sager fungere fint, men det må også forventes, at der efterfølgende vil være behov for eftersyn og justering hos borger, når vi kommer tilbage til mere vante former og igen kan komme tættere på hinanden.

Produkter, der ikke kræver særlig indstilling, vil i langt de fleste tilfælde blive leveret med PostNord pakkepost.

Invacares Kundeservice og Teknisk service er naturligvis også tilgængelige for jer på både e-mail og telefon:
E-mail: denmark@invacare.com
Telefon: 3690 0000

Leveringssituationen

Vi har gennem de seneste 14 dage modtaget exceptionelt mange ordrer, herunder en stor efterspørgsel på hjælpemidler til akutberedskaber rundt om i Danmark – dette er sket tilsvarende i andre lande, som jo desværre også er ramt af COVID-19, og som forbereder sig på indvirkningen af denne. Dette har gjort at vores ordrebeholdning, både national og internationalt, er steget eksplosivt og til et niveau, som ikke er set tidligere.  Vi har naturligvis øget vores kapacitet på vores fabrikker, og vi er allerede lykkedes med at forhøje vores produktion markant, og det vil stige yderligere i de kommende uger og måneder.  Desværre giver COVID-19 nogle udfordringer og store begrænsninger ift. at skaffe komponenter og råmaterialer rundt om i verden. Vi har også begrænsninger i medarbejderstab og maskiner, som vi ikke har mulighed for at øge på kort sigt.

Derfor er status desværre, at vi oplever leveringsudfordringer på følgende produktområder: plejesenge, madrasser, respiratoriske produkter, bad- og toiletstole samt rollatorer, hvilket betyder, at vi ikke er i stand til at levere nævnte produkter indenfor normal leveringstid.
Vi leverer stadig alle andre produktområder: personløftere, loftlifte, sejl, el-scootere, el-kørestole, manuelle kørestole, Alber hjælpemotorer, trykaflastende puder og kan hjælpe jer med disse hurtigt.

Invacare anser sig selv som en del af løsningen

Hos Invacare er en række af vores medarbejdere sundhedsfagligt uddannet, og vi står lige nu i en helt ekstraordinær situation, hvor der kan forventes at blive særligt brug for disse medarbejdere. Vi bakker derfor op om de af vores medarbejdere, som er interesseret i at melde sig til COVID-19 akutberedskabet i landets regioner og kommuner. Skulle der blive behov for det, stiller vi selvfølgeligt de pågældende medarbejdere til rådighed i det akutberedskab, som skal hjælpe samfundet med, at vi alle kommer godt igennem en svær krise.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål eller måtte der opstå spørgsmål eller problemstillinger, som vores fagpersonale kan hjælpe med, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne!

Lad os samarbejde om at passe på dem omkring os og hinanden.   

Invacare