Aquatec Ocean Dual Vip Ergo skaber optimal komfort i badet

Nyhed
29. oktober 2019

Aquatec Ocean Dual Vip Ergo skaber optimal komfort i badet

Aquatecs toilet- og badestole i Ergo-serien er konstrueret med fokus på maksimal komfort for brugeren. Er brugeren kognitivt udfordret fx grundet demens, eller passiv og svær at kommunikere med, da opnås mere ro og tryghed under toilet og badning ved at anvende Ocean Dual Vip Ergo.

Aquatec Ocean Dual Vip Ergo

Ocean Dual Vip Ergo badestolen kan justeres i både sædekip og rygvinkel og kan lægges så langt ned, at der opnås en nærmest liggende stilling for brugeren. Er brugeren kognitivt udfordret fx grundet demens, eller passiv og svær at kommunikere med, da opnås mere ro og tryghed med Ocean Dual Vip Ergo. Badestolen kan også med fordel anvendes til brugere, der af den ene eller anden årsag, har behov for en siddestilling med en åben hoftevinkel, hvor ryggen kan indstilles præcist til den ønskede vinkel.Aquatec Ocean Dual Vip Ergo har:

  • sædekip med glidende balancepunkt på op til 40 gr.
  • sædekip, der optager minimalt med plads i badeværelset
  • justerbar ryglænsvinkel på op til 35 gr.

Bedre arbejdsmiljø

Dual Vip kombinationen af sædekip og ryglænsjustering er særligt anvendelig i badesituationer, hvor det ikke er muligt at anvende et bruseleje. Her sikrer Dual Vip kombinationen, at der kan spares en forflytning, idet brugeren kan blive i badestolen.Dual Vip kombinationen sikrer:

  • at det er muligt at lave samme vinkel på badestolen, som den man har i løftesejlet
  • Hurtigere forflytning med loftlift eller personlift og med mindre belastning for personale og bruger
  • Øget komfort og tryghed for bruger, da der ikke er behov for at korrigere siddestillingen
  • Minimering af shear- og friktionskræfter
  • Forflyt direkte til badestolen og kør ind i badet   

Sædekip med glidende balancepunkt

Det glidende balancepunkt giver fuld kontrol samtidig med, at stolens understøttelsesflade ikke bliver større. Balancepunktet i sædekippet er udviklet af Invacares tyske udviklingsafdeling i et tæt samarbejde med vores kliniske specialister på området. Det betyder, at sædekippet fungerer ved et minimum af kraftanvendelse og tilgodeser brugers og plejers behov, samt sikrer en uproblematisk og komfortabel tiltning af badestolen.

Tryghed og komfort

I forbindelse med bad tilsikrer Ocean Dual Vip Ergo tryghed og komfort. Brugeren hviler godt tilbagelænet og føler sig med den justerbare stropryg sikker og tryg og oplever et velbehag ved plejen, som ikke kan opnås ved andre modeller.

 

For mere info, se videoen om Ocean Dual Vip Ergo:


Du kan også gratis downloade vores komplette kliniske guide for Aquatec Ocean Ergo-serien her

Lad os vise dig de mange fordele med Aquatec Ocean Dual Vip Ergo

Kontakt din lokale Invacare-konsulent for en aftale om en demonstration af den unikke badestole fra Aquatec.