40 års jubilæum - Kurt Riber

Nyhed
18. januar 2019

40 års jubilæum - Kurt Riber

Fredag d. 18.1 om morgen samledes vi i kantinen for at fejre en helt særlig begivenhed: Vores kollega Kurt Riber skulle fejres efter, at han d. 1/1-2019 havde været 40 år i virksomheden.

Kurt Riber startede en kold og snefyldt vinterdag d. 2. januar 1979 hos EC-hospitalsinventar i Sæby, hvor han i 6 år sad i deres kundeservice og passede telefonerne.
I 1984 efter et par økonomisk hårde år, besluttede firmaet målrettet at fokusere på salget af senge og sengeborde, og i 1985 blev Kurt tilbudt et job som ”handelsrejsende”. Kurt startede med at køre i Vestsjælland. Men området voksede hurtigt og inden længe var Kurt på landevejene både på hele Sjælland og på Fyn.

Dengang, før CRM-systemer og store, elektroniske kundedatabaser, var det sparsomt med data og Kurt blev blot instrueret i:  ”at kunderne kunne findes der, hvor kirkerne lå – Der ville der nemlig også være plejehjem”. ;-)

I 1995 kom Kurt med, da Scandinavian Mobility EC Høng købte virksomheden EC-hospitalsinventar. Og igen nogle år efter, da Invacare overtog koncernen.

Kurt har igennem årene sat sit særdeles positive aftryk hos både kunder og kollegaer - Alle nyder vi godt af hans mange erfaringer og store ekspertise.
Hos Invacare vil vi alle gerne takke Kurt for den store og flotte indsats igennem årene, og vi ser frem til flere gode år i Kurts selskab.
 
Stort Tillykke Kurt Riber!