Vores brands

 
Alber

Alber er verdens største og førende leverandør af kvalitets hjælpemotorer, brugerstyrede, såvel som ledsagerstyrede samt trappemaskiner. Alber er med til at gøre hverdagen lettere for mange mennesker idet Alber-produkterne giver større frihed for brugerne og bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet. www.alber.de

Aquatec

AquatecInvacare Aquatec bad- og hygiejneprodukter er kendetegnet ved god holdbarhed, sikkerhed og kvalitet. Aquatec produkterne bidrager til, at give brugeren øget sikkerhed og uafhængighed.

Dolomite

Logo: Dolomite, leverandør, invacareDolomite producerer rollatorer af bedste kvalitet. Det er mere end 20 år siden den første rollator blev fremstiller på Dolomite fabrikken i Sverige. I dag er Dolomite et anerkendt brand inden for ganghjælpemidler og produkterne bliver anvendt verden over.

Küschall

falseKüschall producerer aktive kørestole i unikt design. Küschall kørestolene produceres  med særlig stor opmærksomhed på innovation, optimal kvalitet og gode køreegenskaber. www.kuschall.com

Invacare

falseLangt de fleste af vores produkter er branded under Invacare

Invacare elektriske kørestole
Invacare er er af verdens største og førende leverandør af kvalitets el-kørestole. Invacare el-kørestolene til det europæiske marked produceres på Invacare-fabrikken i Tyskland.

Invacare allround manuelle kørestole
Invacare Action er en serie af praktiske transportkørestole med optimale køreegenskaber, let håndtering og gode justeringsmuligheder. Invacare Action stolene produceres på Invacare-fabrikken i Frankrig.

Invacare SB og ScanBeta senge
Invacares SB og ScanBeta senge
er udviklet med sikkerhed som højeste prioritet. Derudover tilbyder Invacare sengene et højt funktionalitetsniveau med fokus på komfort for borgeren og optimalt arbejdsmiljø for plejepersonalet.

Invacare madrasser
Invacare madrasser er udviklet med henblik på optimal liggekomfort og trykaflastning, uden at gå på kompromis med hygiejne og brugervenlighed.

Invacare personløftere og sejl
Invacare personløftere og sejl er udviklet med brugeren for øje og dermed sikres altid den bedst mulige og mest sikre forflytningssituation.

Invacare respiratoriske hjælpemidler
Invacare respiratoriske hjælpemidler vinder udmærkelser for det nytænkende design og den gode kvalitet. Produkterne hjælper til at forbedre livskvaliteten for mange patienter verden over.

Invacare Rea

Invacare Rea tilbyder et komplet program inden for manuelle kørestole. Rea har mange års erfaring med at udvikle og fremstille manulle kørestole og det er mere end 50 år siden den første kørestol blev produceret i Diö, Sverige. www.invacarerea.com

Invacare Top End

Invacare Top End producerer håndcykler og sportskørestole til handicapppede sportsudøvere. Top End anvender alene de bedste komponenter, hvilket giver optimale forudsætningern for de absolut bedste køreegenskaber og dermed en god sportspræstation. www.topendwheelchair.com
 

Invacare er eksklusiv forhandler af:

Vicair

Vicair tilbyder innovative løsninger til optimal positionering og trykaflastning, Vicair-serien indeholder madrasser, puder og rygsystemer. Alle produkterne anvender den anerkendte Vicair Technology™, en unik og innovativ teknologi, hvor brugeren ved hjælpe af hundredevis af SmartCells, sikres støtte, aflastning og  stabil positionering af kroppen. https://vicair.com/