Aquatec Operations GmbH

Invacare Aquatec Operations fabrikkenSydvest for den tyske by ligger Aquatec Operations, der er Invacare’s fabrik der er specialiseret i fremstilling af produkter til bad og daglig hygiene. Fabrikken står blandt andet bag produkterne i den populær Ocean-serie og de kendte toiletforhøjere Aquatec 90000. Alt sammen produkter der er designet til at hjælpe brugere og hjælpere hver dag i deres daglige gøremål.
Aquatec er grundlagt af den lokale Allgäuer Peter Schmidt der i 1981 fik den fantastiske ide at lave en badekarslift, der blev drevet ved hjælp af vandkraft – et produkt der stadig den dag i dag sælges under navnet Major. Flere produkter til bad og hygiejne blev udviklet og da Aquatec i 2004 blev en del Invacare-koncernen fik de mulighed for at tilbyde produkterne til mere end 30 forskellige lande verden over.
I dag beskæftiger Aquatec mere end 160 medarbejdere og er Invacare’s kompetencecenter for udvikling af bad- og toiletstole. 

Aquatec står bag bl.a. Ocean toilet- og badestole der et fremragende eksempel på, hvordan et hjælpemiddel hjælper brugere 24 timer i døgnet til at føre et aktivt liv.

Aquatec Ocean badestol lifestyle billede - moderne handicap toilet