Invacare Blog

Inspiration, ideer samt andet spændende og relevant indhold

for personer med nedsat mobilitet

Invacare Orion og Comet el-scootere: sikre og komfortable

Orion el-scooter på strandpromenaden i Barcelona - oplev el-scootere fra Invacare
Del dette indhold:

Invacare Orion og Comet el-scootere har fokus på sikkerhed, driftssikkerhed, komfort og hastighed.

De to el-scootere modeller transporterer dig sikkert fra A til B, uanset om du skal en tur ud at handle eller vil nyde udelivet på en udflugt i parken. Med Orion og Comet kan du køre, præcis hvor du vil – hurtigt, komfortabelt og bekymringsfrit.

Invacare Orion

Orion kombinerer ergonomi og elegance og har mange egenskaber og funktioner, der garanterer dig sikker og problemfri kørsel. Orion er designet med fokus på sikkerhed og driftssikkerhed og er kendt som en stabil, pålidelig og holdbar transportmulighed.

Orion har en kraftig motor, store hjul og en god affjedring, som muliggør komfortabel og stabil kørsel selv på ujævnt terræn. Orions store batterier betyder, at du kan nyde at være væk hjemmefra uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Forlygterne og den kraftige bremselygte giver dig ekstra sikkerhed, også i de mørke timer.

Pålidelighed

Orion har elektronisk hastighedsreduktion, som automatisk reducerer farten, når du kører i kurver eller drejer om hjørner. Det giver dig øget sikkerhed og komfort. Når batteriet trænger til opladning, bliver du advaret både med lys og lyd af det smarte elektroniksystem.

Når motoren kobles fra, sikrer et totrins-frikoblingssystem, at el-scooteren ikke kan trille utilsigtet. For at opfylde de højeste standarder har Orion været udsat for omfattende afprøvninger på det uafhængige tyske laboratorium TÜV.

Enkelhed

Orion er driftssikker og nem at servicere. Det skyldes, at der udelukkende er anvendt komponenter i topkvalitet. Det er nemt at få adgang til batterier, elektronik og kabler ved at fjerne den øverste plastikkåbe. Batteriet og elektronikken er stænkbeskyttede for at forebygge korrosion og funktionsfejl.

Invacare Comet

Invacare Comet er kendt som stabil, robust og driftssikker. En sikker og hurtig el-scooter, du kan regne med under alle forhold. Uanset om du skal en tur ud at handle eller kører rundt i din have, sørger Comet for, at du kommer hurtigt og trygt derhen, hvor du ønsker. Comet har et komfortabelt, drejbart sæde, så du både kan indstille din køreposition og dreje rundt på sædet, når du deltager i aktiviteter fra den siddende stilling. Sædet er robust og udrustet til udendørsaktiviteter, men er samtidig flot og meget komfortabelt.

Sikker og kontrolleret kørsel

Comet har store hjul, en kraftig motor og et affjedringssystem, der kan justeres både for og bag. Ligesom Orion har Comet også elektronisk hastighedsreduktion. Du bliver også advaret med lys og lyd, når batteriet er ved at løbe tørt. Forlygterne og den kraftige bremselygte giver dig ekstra sikkerhed.

Nem og brugervenlig

Comet har funktioner og egenskaber, der minder om Orions, eksempelvis er det nemt at få adgang til dele, der skal serviceres, ved at fjerne den øverste plastikkåbe. De elektroniske komponenter har også stænkbeskyttelse, og el-scooteren er afprøvet på det uafhængige tyske TÜV laboratorium. En egenskab, der er unik for Comet, er, at hvis en af lygternes pærer springer, bliver den anden pære ved med at lyse.

Stort tilbehørssortiment og mange egenskaber

Både Invacare Orion og Comet fås med et stort udvalg af tilbehør og funktioner. Ratstammens vinkel kan justeres efter brugerens ønsker og behov. Det ergonomiske styr forebygger udmattelse i arme og hænder. Håndbremsen gør det muligt at bremse øjeblikkeligt op. Bremselyset advarer andre om, at el-scooteren sagtner farten. Begge modeller har et totrins-frikoblingssystem, der forhindrer el-scooteren i at trille utilsigtet og elektronisk hastighedsreduktion, der automatisk
sætter farten ned i kurver og dermed øger din sikkerhed.

Du kan tilføje mere end 25 typer tilbehør. Tilbehøret er udviklet, således at du kan få den perfekte kombination af sikkerhed, komfort, opbevaring og støtte. Sædebetrækket på begge el-scootere er af sort vinyl, endvidere kan du til både Orion og Comet kan du vælge imellem beklædning i forskellige farver.

Alle disse muligheder kan gøre det svært at vælge imellem de to scootere! Både Orion og Comet er fremragende løsninger! Men når du skal vælge, bør du vurdere dit kørselsbehov, herunder kørestrækning og ønsker til hastighed.

Du kan også altid spørge den lokale Invacare konsulent til råds.