Change your language:
DK Main inspirationall Matrx elan
Matrx Elan hovedstøtte DK

Matrx Elan hoved- og nakkestøtter er fremstillet i et kompakt, let og enkelt design. Elan består af flere forskellige multijusterbare holdere til de bløde og komfortable puder, der giver den optimale positionering og støtte til brugerens nakke og hoved. Matrx Elan har multijusterbare hængselled og kan kombineres med flere muligheder for puder til støtte af nakke og hoved. Vælg mellem to forskellige støttebøjler, der kan justeres og indstilles på utallige måder for at placere støtten netop, hvor der er behov: Elan multijusterbar støttebøjle eller Multiaxis støttebøjle. 


Matrx Elan giver mulighed for med et enkelt værktøj at justere Elan multijusterbar støttebøjlen på op til 6 forskellige punkter- heraf 2 kugleled. Dette for at sikre, at hoved- eller nakkestøttepuden støtter præcist, hvor der er behov. Multiaxis støttebøjlen kan indstilles i vinkel, højde og dybde. 

Wheelchair headrest Elan Matrx
Apoio de cabeça Elan
Apoio de cabeça Elan
4 point Elan
Wheelchair headrest Elan Matrx
Apoio de cabeça Elan
Apoio de cabeça Elan
4 point Elan
Wheelchair headrest Elan Matrx
Apoio de cabeça Elan
Apoio de cabeça Elan
4 point Elan

Flere muligheder for bløde og støttende hoved- og nakkepuder

Når støttebøjlen er valgt, kan der vælges mellem 6 forskellige udformninger af yderst bløde, trykaflastende og komfortable puder. Puderne kan formes individuelt uden brug af værktøj. 


Nakke- og hovedstøtter er betrukket med blødt, behageligt og aftageligt betræk, der selvfølgelig kan vaskes. 


Til montering på støttebøjlen er det muligt at vælge mellem 6 forskellige puder:

  • Standard nakkestøtte – meget blød og formbar. Vælg mellem to størrelser
  • Occipital hovedstøtte – let buet formet efter nakke og den nederste del af hovedet. Ligeledes meget blød og formbar. Vælg mellem to størrelser.
  • 4-punkt hovedstøtte – giver ekstra og nænsom støtte både for oven og for neden af selve hovedet ved behov for særlig positionering af hovedet. Ligeledes meget blød og formbar. Vælg mellem to størrelser.

Matrx Elan hoved- og nakkestøtter passer i beslagene på alle modellerne af Matrx rygsystem. Med en særlig adapter kan Elan nakke- og hovedstøtter også monteres på Invacares komfortkørestole som Rea Azalea og Rea Dahlia – på el-kørestole og på medium aktive kørestole. På denne måde er Elan hoved- og nakkestøtter med til at sikre en god ergonomisk og korrekt støttende siddestilling i Invacares kørestole. 

På vores YouTube kanal kan findes flere  videoer, der giver gode råd vedrørende både justering af Matrx Elan nakke- og hovedstøtter samt ved brug af positionering i Matrx rygsystem. 


Matrx Elan hoved- og nakkestøtter samt Matrx rygsystem anvendes ofte sammen med en positionerende eller trykaflastende kørestolspude – se fx skumpuder og luftpuder som Matrx Libra eller Vicair trykaflastende siddepuder som Vicair Adjuster O2, Vicair Positioner, Vicair Vector O2 eller Vicair Active. 


Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til handicappede eller ældre brugere, kan der henvises til støttende og positionerende Vicair rygge eller Bodypoint y seler eller h seler samt hoftebælter, trykaflastende madrasser, Soft Tilt samt Invacare kørestole som Rea Spirea4NG og Rea Focus.

Blødt formstøbt skum
Blødt formstøbt skum

Det bløde formstøbte skum giver optimal støtte, komfort samt trykaflastning til brugerens nakke og hoved, samt plads til de sensitive dele omkring ørerne.

Mulighed for justeringer uden værktøj
Mulighed for justeringer uden værktøj

Italienerskruer kan anvendes, hvis positionen skal ændres ofte. Som standard er støtterne leveret med faste unbrakoskruer.

Styrke og enkelt design
Styrke og enkelt design

Elan nakke- og hovedstøttebeslag er enkle og dominerer ikke kørestolens ryg eller selve støtten

Multi-disk hængselled
Multi-disk hængselled

De innovative multi-disk hængselled er yderst stærke og holder den indstillede position.

Justerbar aluminiumsplade
Justerbar aluminiumsplade

Den indvendige aluminiumsplade i hoved-/nakkestøtterne kan formes og bøjes for at give en stabil og præcis støtte. Det bløde formstøbte skum dækker kanterne af aluminiumspladen.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Tekniske data
Tekniske data
Størrelse

Størrelse

Small / large

Bredde

Bredde

Standard, oval: Small: 130 mm Large: 130 mm Occipital: Small: 230 mm, Large: 310 mm 4-punkt: Small: 240 mm Large: 280 mm

Maks. tilladte rengøringstemperatur

Maks. tilladte rengøringstemperatur

60°

Egenskaber for betræk

Egenskaber for betræk

Væskeafvisende, strækbart og åndbart

Farve (anden)

Farve (anden)

Sort

Ordreguide (1)
Test & certifikat (1)