Stærk, fleksibel og letforståelig hjælpemotor

Med en Viamobil V25 hjælpemotor bliver det hyggeligere, sjovere og mere afslappende at komme ud og nyde foråret og den dejlig natur vi har omkring os.

Viamobil lifestyle billede

Alber Viamobil V25 Hjælpemotor

Selv med hjælp fra familie, venner, plejepersonale eller hjælper, kan det er det være en anstrengende opgave at komme omkring de steder man gerne vil i sin manuelle kørestol. Bakker, kantstene, ujævnheder etc. kan ofte være nærmest uoverkommelige forhindringer.
Men en Viamobil hjælpemotor bliver det muligt at klare sådanne forhindringer. Viamobil hjælper med, at manøvrere kørestolen let og ubesværet, fremad eller bagud, opad eller hjælper med bremse stolen ned ad bakke.
Med Viamobil monteret på kørestolen fås et bedre arbejdsmiljø og overskud til, at køre ture oftere og gerne længere køreture.

Viamobil V25 styring og batteriGør turene i indkøbscentret og i byen sjovere for såvel bruger, som familie, venner, plejepersonale eller hjælper.

Alber Viamobil er let at betjene, og indstille til en korrekt arbejdsstilling, for såvel familie, venner, plejepersonale eller hjælper. Viamobil er designet og udformet, så den ikke fylder meget under kørestolen og der er plads til hjælperebs ben. Med en hjælpemotor monteret på kørestolen kan uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og arbejdsbevægelser også undgås, og risiko for akutte skader og nedslidning minimeres betydeligt.
 
Læs mere om Alber Viamobil V25 her

Video: montering, anvendelse og muligheder

Vil du ha' et godt tilbud?

Vil du have et godt tilbud på en Alber Viamobil V25 hjælpemotor?
Klik på knappen og udfyld formularen, så modtager du et godt tilbud i din indbakke inden længe.
 

Seneste nyheder