Bærbart ilt-hjælpemiddel tilbyder patienten uafhængighed og livskvalitet

I mange tilfælde får patienter med KOL brug for iltbehandling, hvilket kan gøre ønsket om en fri og aktiv livsstil noget mere besværet. Invacare er specialister inden for koncentratorer til iltbehandling og tilbyder både stationære og bærbare løsninger. Læs mere om vores seneste bærbare løsning her.

Platinum Mobile - lifestyle

Lungesygdom er et globalt problem

Mange personer lider af den kroniske lyngesygdom KOL og ifølge den seneste udmelding fra WHO (2004) har 64 millioner mennesker i dag KOL og 3 millioner mennesker er døde af sygdommen. WHO forudsiger, at KOL bliver den tredje førende dødsårsag over hele verden inden 2030.
Det kan være svært at tilpasse livet, efter man har fået diagnosen KOL. Men trods sygdommen kæmper langt de fleste patienter for at fastholde muligheden for et aktivt liv med rejser, aktiviteter og andre gøremål, uden at skulle bekymre sig unødigt.
I mange tilfælde får patienten brug for iltbehandling i forbindelse med sygdommen, hvilket kan gøre ønsket om den frie og aktive livsstil noget mere besværet. Invacare er specialister inden for koncentratorer til iltbehandling og tilbyder både stationære og bærbare løsninger.

Innovativ og bærbar løsning - Platinum Mobile

Den bærbare iltkoncentrator Platinum Mobile er produceret med henblik på at være den bedste løsning for aktive patienter med kroniske nedsat lungefunktion. Denne bærbare ilt-koncentrator, der blot ved opladning af et batteri, kan forsyne patienten med ilt døgnet rundt, og i op til 10 timer på én opladning. Platinum Mobile anvender en avanceret Sensi-Pulse teknologi, har et slankt design og en meget intuitiv brugerflade.

Den nye bærbare koncentrator Platinum Mobile er helt unik og giver patienten friheden til et aktivt liv. Læs mere her.
 
Interesseret i vores brede sortiment indenfor oxygenkoncentratorer? – klik her

Seneste nyheder