Ny forbedret lader

Alle vores scootere og el-kørestole leveres nu med OptiCharge™ lader.

OptiCharge news banner

OptiCharge™ - det bedste valg for din Invacare el-kørestol eller scooter

Alle vores scootere og el-kørestole leveres nu med OptiCharge™ lader. En ny, smartere og bedre lader, til fordel for både dig og dit el-køretøj.

Design

OptiCharge har et smart og enkelt design uden knapper. Laderen har et stort diagram med lysdioder på forsiden, der tydeligt viser ladestatus. Dette enkle design gør det let at forstå og anvende laderen.

OptiCharge er forsynet med en sikker og praktisk holder til ladestikket, så du undgår, at stikket ligger på gulvet/jorden og bliver beskadiget.
 
OptiCharge laderen er let at flytte rundt på ved hjælp af det ergonomisk håndtag og kan anvendes enten stående eller forsvarligt ophængt på væggen.

Egenskaber

OptiCharge er designet til at kunne oplade både AGM og GEL batterier og er konstrueret med en forbedret ladekarakteristik, der kan forlænge batteriernes levetid.
OptiCharge har en ”indre intelligens”, der registrerer, når batteriet er meget afladet. Er det tilfældet, vil OptiCharge for at beskytte batterierne, give en ekstra skånsom opladning i de første 30 minutter og først derefter lade med normal styrke. Se mere om korrekt opladning.

Sikkerhed

Registrerer OptiCharge en eller anden form for fejl eller uregelmæssighed under opladningen, stopper ladningen øjeblikkelig for at minimere risikoen for overladning og dermed beskadigelse af el-køretøjets batterier.

OptiCharge overholder endvidere de på området gældende standarder herunder EN12184:2014 og ISO 7176-21:2009.

Læs mere om OptiCharge i brugermanualen.

Passer du på dine batterier?

At vælge den rette oplader til dit el-køretøjs batterier er kun en af de ting, der er afgørende for, hvor godt dine batterier performer.
I denne video får du en række tips til korrekt batterivedligeholdelse.


 
 
 

Seneste nyheder