Küschall Compact 2.0 - til brugeren der ikke vil lade sig begrænse

Küshall Compact 2.0 kan sammensættes i mange konfigurationer og med muligheder for forskellige stelfarver og design mærkater. Tilbehørsprogrammet er stort og kørestolen kan bygges op så komfort og siddestillingen bliver præcis som brugeren har brug for til at kunne leve sit ubegrænsede og aktive liv. For ekstra ydeevne anbefaler vi, at du kombinerer din Küschall 2.0 med den kvikke Smoov, der uden tvivl vil sætte fart på din hverdag og gør dagene mindre fysisk udfordrende.

Küschall Compact 2.0 lifestyle foto - Lyshåret kvinde i blå kørestol

Oplev enestående funktionalitet i kombination med høj komfort! 

Tidligere på sommeren bød vi velkommen til et nyt medlem af vores Küschall-familie: Küschall Compact 2.0. Compact 2.0 tilbyder pålidelighed, førsteklasses kvalitet og enestående funktionalitet. Küschall Compact 2.0 er nem at tilpasse efter brugeres behov og din livsstil. Uanset om der er behov for en højere grad af indstillingsmuligheder eller en mere aktiv kørestol, så kan Compact konfigureres til, at være den helt rigtige kørestol! Er du i tvivl om Compact 2.0 kan konfigureres efter dine ønkser, er du meget velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent for mere information, eller du kan besøge vores Küschall Designstudio, hvor du kan konfigurere Küschall Compact 2.0 efter dine ønsker og behov. Besøg vores designstudio her.

Let og smart

Küschall Compact 2.0 er en aktiv foldbar kørestol, der kan konfigurere med svingbare benstøtter. Compact 2.0 er yderst stabil og fast i konstruktionen, hvilket sikrer brugeren fantastiske, letkørende køreegenskaber!
Compact 2.0 er enkel af håndtere ved transport. Stolen er designet med en unik foldeenhed på krydsrammen, som sikrer at brugeren let kan folde kørestolen. Også ryglænet på Compact 2.0 kan foldes og lægges ned (se foto).
 
Küschall Compact 2.0 sikrer brugeren:
  • Et stabilt, stærkt og hydroformet design
  • Mulighed for svingbare og aftagelige benstøtter
  • Flot krydsrammedesign
  • Gode køreegenskaber 
  • Let foldbarhed via unikt sædekryds
  • Mange tilpasningsmuligheder 
  • Et stort tilbehørsprogram
Læs mere og download information om Küschall Compact 2.0 her

Kombiner Küschall 2.0 og Smoov for optimal performance

Hele Küschall 2.0 serien kan monteres med SMOOV hjælpemotorer, der er let, diskret og hurtig at montere. Alber Smoov er moderne og smart - nøjagtigt ligesom stolene i Kûschall 2.0 serien.
SMOOV er designet til kørestolsbrugeren, der har er aktiv og travl hverdag hvor hjælpemotoren giver fleksibilitet og gør hverdagen sjovere og mindre fysisk udfordrendeSMOOV er kraftfuld, kan køre med en hastighed på op til 10 km/t og ca. 20 km på en opladning.

For at kunne anvende SMOOV skal der monteretet lille beslag kørestolen, hvori SMOOV monteres, når man ønsker det. Når brugeren ønsker hjælp, kan SMOOV monteres på få sekunder uden brug af værktøj. Og efterfølgende, når der ikke længere er behov for assistance, kan SMOOV stå til ladning eller ligge klar i bilen til næste gang.
Med SMOOV monteret behøver man ikke at bekymre sig om, at skulle overkomme ujævnheder, kantstene og bakker eller at køre ud på længere strækninger.
Læs mere om Alber SMOOV her


 

Seneste nyheder