Invacare Unique

Vi skræddersyr vores produkter, så de passer brugernes ønsker til både design og funktionalitet - Oplev Invacare Unique!

TDX SP2 med ULM sæde + unique

Vi ved, at alle er unikke!

Ethvert menneske er på sin helt egen måde unik og brugere af vores produkter skal føle sig trygge og godt tilpas – uanset om man har særlige behov for understøttelse af siddestillingen, begrænset bevægelighed eller kommunikationsvanskeligheder skal man føle sig imødekommet og opleve forbedret livskvalitet med et produkt fra Invacare. Vi kan skræddesy ethvert produkt, så det passer brugerens ønsker til både design og funktionalitet.
 
Vi kalder det Invacare Unique – et udtryk, der hænger godt sammen med de behov, vores brugere har, hvor de i samarbejde med kommunernes terapeuter, vores konsulenter og dygtige teknikere i en fælles dialog finder frem til en afdækning af disse, hvor resultatet er forbedrede siddestillinger, øget kommunikation og en hverdag, hvor brugeren ofte er mere uafhængig af hjælp.
 
Udgangspunktet er oftest et vores gode standardprodukter og nogle gange er det bare små detaljer, som har en kæmpe indvirkning på at dække de enkelte behov og andre gange er det komplicerede hovedstyringer og kommunikationsværktøjer der arbejdes med. Udfordringerne er forskellige og til tider er det stor kreativitet, der sammen med dygtigt håndværk hos vores teknikere, skaber en forbedret og glad hverdag til den enkelte bruger.

Vi tager alle opgaver meget seriøst, fortæl os hvad du drømmer om!

Vi tager kundens forventninger meget seriøst

I december måned 2017 kunne Invacare i hele Europa fejre, at vi nu, er certificeret efter den nyeste ISO 13485:2016 standard for medicinsk udstyr.
Standarden beskriver eksempelvis, at man skal tilstræbe at leve op til kundernes forventninger, hvilket vi forsøger at gøre ved løbende at gennemføre markedsundersøgelser og inddrage vores kunder i produkttest og lignende. Dette gør vi for at sikre, at de produkter, vi sender ud i markedet, afhjælper reelle behov og sørger for en hjælpende hånd, når der er allermest brug for det.

Læs mere her

 

Seneste nyheder