Invacare - Det foretrukne el-scootervalg

Orion Metro og Orion Pro er de foretrukne valg af el-scootere i klasse B & C hos SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice). SKI har på vegne af et bredt udvalg af kommuner fra hele Danmark afgjort, at Invacare er den scooter leverandør, der har afgivet det bedste tilbud. Læs mere om vores el-scootere og de mange fordele her.

orion metro el-scooter

Invacares el-scootere er et godt valg

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere el-scootere på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.
Orion Metro og Orion Pro er de foretrukne valg af el-scootere i klasse B & C hos SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice). SKI har på vegne af et bredt udvalg af kommuner fra hele Danmark afgjort, at Invacare er den scooter leverandør, der har afgivet det bedste tilbud.

Invacare tilbyder et bredt program i el-scootere

Fælles for alle Invacare scootermodeller er, at scooterne tilbyder brugeren:
 • Smart design
 • Gode køreegenskaber
 • Høj komfort
 • Stor sikkerhed

Kør sikkert og med stil

Fordi du er el-scooterbruger, behøver du jo ikke miste din stil. Jo ældre vi bliver, jo mere selvbevidste bliver vi om, hvem vi er og hvad vi gerne vil. Invacare scooterne fås i mange smarte farver og med et stort tilbehørsprogram. Det brede udvalg gør det muligt for dig at finde den perfekte scooter, der netop matcher din stil, dine ønsker og dit behov. De fleste af vores modeller findes i både 3- og 4-hjulede udgaver. Du kan konfigurere din egen el-scooter her.

Som standard leveres vores el-scootere med:  
 • Kurv  
 • Lys og bremselys
 • Reflekser
 • Batterier
 • Oplader
 • Justerbart styr
 • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring 
Som scooterbruger er det vigtigt at føle sig tryg og føle, at man har kontrol over scooteren. Invacare scooterne er lette at styre og kontrollere, med mindre kraft og bevægelse end andre scootere. Kontrolpanelet er designet så det er overskueligt og let at forstå.
Tyske TÜV er verdens største, mest betroede og mest respekterede institut for certificering af tekniske produkter. Alle scootere i vores sortiment er testet, godkendt og certificeret hos TÜV. Således kan man være sikker på, at når man køber en Invacare scooter, overholder den gældende standarder og har den kvalitet, der skal til for at få en godkendelse fra TÜV. Alle vores elektriske scootere er desuden CE-certificeret og godkendt, som hjælpemiddel til ældre og handicappede - Din garanti for maksimal sikkerhed!

Et udvalg af vores mange scootere

Colibri

En ideel el-scooter for dig, som ønsker en transportvenlig el-scooter med gode køreegenskaber - Kan hurtigt, let og simpelt adskilles, uden brug af værktøj.
Se mere om Colibri her.
   
   

Orion Metro

En ideel el-scooter for dig, som ønsker at komme godt, komfortabelt og sikkert rundt i lokalområdet fx på en tur i supermarkedet, i indkøbscenteret eller mødes med vennerne.
Se mere om Orion Metro her.
   
   

Orion Pro

En ideel el-scooter for dig, som ønsker høj siddekomfort, ekstra god affjedring og unikke køreegenskaber.
Se mere om Orion Pro her.
   
   

Comet Ultra

En ideel el-scooter for dig, som ønsker en velproportioneret, komfortabel og sikker el-scooter med en max. brugervægt på 220 kg.
Se mere om Comet Ultra her.   
   
   


 

Seneste nyheder