E-pilot – en unik og lydløs hjælpemotor

Hjælpemotoren Alber E-pilot er for dig som kører meget ude i din manuelle kørestol og som ønsker hjælp til at komme hurtigere og lettere rundt, med mindre belastning. E-pilot forvandler på et øjeblik din kørestol til et smart, sporty og funktionelt køretøj. Som noget nyt kan E-pilot nu også bestilles med venstrehåndsstyring.

Alber E-pilot - sæt fart på din manuelle kørestol med en praktisk og kvik hjælpemotor

Mere fart og overskud med E-pilot

Alber E-pilot er for dig som kører meget ude og ønsker hjælp til at komme hurtigere og lettere rundt. E-pilot forvandler på et øjeblik din manuelle kørestol til et smart, sporty og funktionelt køretøj.
E-pilot hjælpemotoren giver dig mulighed for at komme hurtigt og sikkert frem og tilbage på arbejdet, på besøg hos familie, venner eller bare cruise rundt i lokalområdet.
E-pilot er for alle, men er et oplagte valg for den kræsne bruger, der ikke bare ønsker sig en hjælpemotor, men ønsker sig et unikt produkt i højeste kvalitet.
 
E-pilot er enestående, hvad angår køreegenskaber, komfort og køreglæde – og så er den helt lydløs. Med E-pilot kan du komme rundt, nøjagtig hvor du vil - komfortabelt og miljøvenligt.
E-pilot er enkel at montere og kan monteres og betjenes, selv med begrænsede kræfter. Desuden er der frit valgt mellem betjening med højre eller venstre hånd.
  • Perfekt i de daglige rutiner
  • Gør hverdagen lettere
  • Giver overskud

Alber E-pilot og Küschall 2.0

E-pilot hjælpemotoren kan kombineres med langt de fleste manuelle kørestole, herunder alle vores nye Küschall 2.0 højaktive kørestole:

   K-series 2.0    

   Compact 2.0   

   Champion 2.0

En kombineret Alber E-pilot og Küschall løsning, er den perfekte løsning for ”Feinschmeckeren”, som går op i design, detaljer og de ting, der gør en forskel, både hvad angår design, funktioner og køreegenskaber.
Tryk på billederne af Küschall kørestolene og få yderligere information om de unikke kørestole og se mere her i videoen.

Perfekt hjælp i hverdagen

E-pilot motoren er perfekt i de daglige rutiner, fx når du skal på arbejdet, en tur i byen, besøge familie eller lufte hunden. E-pilot gør hverdagen lettere og sikrer dig mere overskud. Den lydløse og kraftfulde motor klarer nemt ture over længere afstande, på grusstier, igennem ujævnt terræn eller op ad bakker. Når du er fremme, kobles E-pilot hurtigt og let af, og den manuelle kørestol kan anvendes, som du plejer.
 
Vil du vide mere om Alber E-pilot, så klik på knappen nedenfor eller kontakt din lokale konsulent vedr. en demo.


 

Seneste nyheder