iPortal

Invacare iPortal giver sammen med en Invacare el-kørestol med joystick fuld kontrol over Apple iPhone, iPad og Ipod Touch. Med iPortal kan en kørestolsbruger telefonere, sende SMS, e-maile, spille musik, høre eller læse bøger, surfe på Internettet, se nyheder, vejrudsigten, holde kontakt med vennerne og meget mere. Der er uanede muligheder for via Internettet at hente forskellige former for apps til almen brug og apps målrettet specielt til handicappede brugere. Som eksempler kan nævnes Text to speech, handicapparkering og omgivelseskontrol.

Med iPortal monteret på Invacares el-kørestol kan brugeren:

  • Være i kontakt med omverdenen via telefon, SMS eller mail
  • Surfe på nettet
  • Høre musik
  • Læse e-bøger
  • Se nyheder
  • Kontrollere lys, døre, radio, TV og lignende.

Brug joystick eller hovedstyring

iPortal gør det muligt at styre iPhone, iPad og iPod Touch ved hjælp af den elektriske kørestols joystickstyring eller med hovedstyring, der er indbygget i nakkestøtten. Dette betyder, at brugeren selv kan ringe op, modtage opkald, SMS’e, e-maile, høre og læse bøger, anvende talemaskine og meget, meget mere. Med iPortal får langt flere handicappede og ældre mulighed for at være i kontakt med omverdenen, hvor som helst og når som helst.

Udvidet omverdenskontrol

Med iPortal er det muligt at styre flere ting i hjemmet, eksempelvis lys, fjernsyn, vinduer, døre osv. Det er endvidere muligt at ændre siddestilling eller at ændre kørestolens køreparametre, så brugeren kan indstille den til præcis det, der er behov for eller lyst til - lige nu og uden hjælp fra andre.

Stort tilbehørsprogram

Til alle Invacares el-kørestole tilbydes et bredt sortiment af tilbehør, der gør brugeren mere selvhjulpen, og hverdagen lettere og mere komfortabel. Målet med et hjælpemiddel er altid, at det skal give mere frihed og uafhængighed.

Ved hjælp af det brede tilbehørsprogram kan el-kørestolen tilpasses den enkelte bruger og udvikle sig med brugerens skiftende behov. Eksempelvis tilbydes forskellige typer rygge og rygpuder, trykaflastende siddepuder, seler og bælter, nakkestøtter, benstøtter og armlæn. Mange tilbehørsdele er kompatible med de manuelle Invacare Rea kørestole.

Se afsnittet El-kørestole, hvor du kan få mere information om alle Invacares elektriske kørestole og tilbehør.


Brochure (1)

Brugermanualer (1)