Invacare Platinum9

Invacare Platinum 9 er en stationær iltkoncentrator, der anvendes til iltpatienter i hjemmet, hvor der er behov for store mængder ilt. Platinum 9 udmærker sig ved til at have en lang servicetid, lavt støjniveau og et lavt elforbrug til gavn for både brugere, økonomien og miljøet. Det høje innovationsniveau indenfor både styrke og lydudvikling sikrer stor brugerkomfort, hvor det sammen med de mange overvågningsalarmer giver et trygt miljø, der dækker brugerens iltbehov med op til 9 liter i minuttet.

Nyd stilheden

Den enkle Invacare Platinum 9 er kompakt, stille og kan let integreres i de hjemlige omgivelser. Nye teknikker har reduceret kompressorstøjen til et nærmest ikke-eksisterende niveau. Brugeren kan derfor uforstyrret nyde de fredfyldte omgivelser i hjemmet og samtidig modtage korrekt iltbehandling.

Miljø og lavt el-forbrug i fokus

En intelligent styringsenhed justerer det interne systemtryk i henhold til, hvilken mængde oxygen apparatet afgiver. Du anvender derfor bare strøm til den mængde ilt, som du rent faktisk skal bruge og på den måde sparer iltmaskinen på ressourcerne og ikke mindst belaster miljøet mindre.

Let vedligehold

Platinum 9 er designet med et minimum af behov for vedligehold og er der brug for udskiftning af filter, klares dette på få sekunder på bagsiden af kabinettet. For professionelle reparatører har man lavet en konstruktion, der sikrer få reservedele, der gør reparationen lettere og hurtigere at udføre.

Fordelene ved Platinum 9 er blandt andet:

  • Lavt strømforbrug
  • Få reservedele 
  • Lavt støjniveau 
  • Lang servicetid 
  • Let vedligehold af blandt andet filtre

Invacare har et stort program indenfor hjælpemidler til ældre, herunder bærbare oxygenkoncentratorer, der udmærker sig ved at kunne tages med på rejsen eller bare anvende,s hvor du ønsker at have din iltforsyning tæt på dig, når du er væk fra den daglige iltbehandling i hjemmet.

Mange af Invacares andre tekniske hjælpemidler til handicappede, som for eksempel Dolomite rollatorer eller Rea kørestole, kan tilpasses dine behov for at have ilt med i det daglige. Det er blandt andet muligt at montere iltflaskeholdere, der sikrer, at du kan have din iltflaske med på farten.


Brochure (2)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)