Invacare Pausa

Sengeborde med hjul anvendes som hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, perfekt egnet til brug i såvel hjemmeplejen som på plejeinstitutioner. 

Sengeborde kan eksempelvis anvendes til plejeartikler ved personlig pleje eller læse-, arbejds- eller spisebord for den sengeliggende borger.

Invacare Pausa er et enkelt og stabilt sengebord, der fungerer som et godt hjælpemiddel, der kan anvendes lige godt ved stol, kørestol samt ved seng eller plejeseng.

Bordpladen på Pausa sengebordet er vinkelstilbar og fungerer som en praktisk hjælp ved forskellige gøremål for den sengeliggende borger. Det enkle og rengøringsvenlige design i kombination med muligheden for højdejustering sikrer, at Pausa også kan anvendes som praktisk underlag og bakke ved spisning, såvel for den sengeliggende borger som for kørestolsbrugere.

Invacare Pausa er kendetegnet ved sine gode indstillingsmuligheder, der ved hjælp af de grebsvenlige håndskruer giver mulighed for:

  • Trinløs højderegulering
  • Trinløs vinkelindstilling på bordpladen

Anvendelsesområderne for Pausa sengebordet er mange, og det kan fint anvendes sammen med flere af Invacares andre hjælpemidler til ældre, handicappede eller syge borgere. Eksempelvis fungerer Pausa perfekt som arbejdsbord eller læsebord for borgere, der sidder i manuel eller elektrisk kørestol. Pausa sengebordets letkørende hjul og den lave egenvægt gør det enkelt at flytte, og således kan det også anvendes i kombination med Aquatec toilet- og badestole, hvor Pausa fint kan bruges som et understøttende bord eller arbejdsbord for plejepersonalet.

Farven på sengebordet er holdt i neutrale grå nuancer, og det diskrete design tilsikrer, at Pausa sengebordet passer ind i de fleste fysiske rammer.

Invacare tilbyder et bredt tilbehørssortiment til vores hospitals- og plejesenge, herunder sengegavle, sengeheste, støttegreb, sengegalger, luftmadrasser og skummadrasser.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)