Invacare LiNX styresystem

Styresystemet på en elektrisk kørestol er den elektronik, der styrer og kontrollerer alle kørestolens el-funktioner.

LiNX er Invacares unikke styresystem udviklet vores el-kørestole med joystick. LiNX giver helt nye muligheder og er det perfekte match af innovative funktioner og avanceret teknologi til glæde for såvel kørestolsbruger som personale.

Smart og brugervenlig

Til LiNX styresystemet kan vælges mellem mange forskellige joystickbokse efter ønsker og behov. Alle styreboksene er overskuelige og brugervenlige, også for brugere med nedsat håndfunktion. Styreboksene kan konfigureres efter behov, og er et fantastisk hjælpemiddel til ældre såvel som handicappede og bariatriske brugere.

Betjeningen af de elektriske funktioner kan foregå enten via touchskærmen eller den smarte trykknapboks, som kan placeres præcist der, hvor bruger eller personale måtte ønske det.

Optimal tilpasning

Programmering af LiNX styresystemet foregår via telefon (iOS), tablet eller PC, og det er muligt at programmere styresystemet samtidig med, at brugeren kører, hvilket giver en meget præcis og hurtig tilpasning.

LiNX giver kraftoverskud, forbedret kontrol og de bedst mulige køreegenskaber i hele el-kørestolens levetid. Det er et intelligent styresystem, som er er let at anvende og tilpasse efter brugerens behov.

LiNX tilbydes med et stort program af tilbehør og ekstraudstyr, og mange muligheder for individuel tilpasning af kørestolens el-funktioner.

Mange fordele

LiNX styresystemet tilbyder bl.a. følgende fordele:

  • Programmerbar touchskærm
  • Intuitiv ledsagerstyring
  • Forbedrede køreegenskaber
  • Let tilpasning via programmering
  • Forbedret ergonomi, da bruger let har mulighed for selv at ændre siddestilling
  • Programmering kan foretages samtidigt med, at el-kørestolen afprøves

Stort udvalg af tilbehør

Invacares el-kørestole tilbydes med et stort sortiment af tilbehør, som gør hverdagen lettere og mere komfortabel, eller gør brugeren mere selvhjulpen. Målet med et hjælpemiddel er altid, at det skal give mere uafhængighed og frihed.

Ved hjælp af det brede tilbehørsprogram, kan el-kørestolen tilpasses til den enkelte bruger og udvikle sig med brugerens skiftende behov. Eksempelvis tilbydes forskellige typer rygge og rygpuder, trykaflastende siddepuder, seler og bælter, nakkestøtter, benstøtter og armlæn. Mange tilbehørsdele er kompatible med de manuelle Invacare Rea kørestole.

Se afsnittet El-kørestole, hvor du kan læse mere om alle Invacares elektriske kørestole og tilbehør.