Invacare Deutschland GmbH

Invacare’s tyske fabrik Invacare Deutschland GmbH, der er beliggende i Porta Westfalica nær Hannover, producerer elektriske kørestole, der via Invacares salgsenheder distribueres til hele Europa.
Denne brede markedsdækning forpligter og man mærker straks at tysk grundighed går hånd i hånd med innovativt design, når man træder indenfor på fabrikken.

Fabrikken begyndte at producere elstole i starten af 70-erne og er i dag Invacare’s kompetencecenter for udvikling af elektriske kørestole. Ilone Wiemann, der er Invacare’s globale produktchef siger: ”ethvert nyt produkt starter med udgangspunkt i brugerens behov og især den teknologiske udvikling indenfor elektronik, smartphones og andet elektronik gør at vi hele tiden skal se på hvilke nye muligheder, det kan give vores brugere”.
Det nye Linx styresystem, der giver forbedrede styreegenskaber og endnu flere tilpasningsmuligheder er seneste skud på stammen og er et fremragende eksempel på at udviklingsafdelingen, skaber en lettere hverdag for brugere, terapeuter og teknikere.   

Et arbejdsmiljø helt i top

Produktionslinjerne er opstillet således de giver en optimal arbejdsstation for medarbejderne, hvor de tunge kørestols-chassiser glider på lette rullebaner. Batterierne der ofte vejer mere end 20 kilo, håndteres let og elegant med en elektrisk sugekop og kan derfor placeres let og præcist i kørestolen uden nogen belastning for personalet. Det giver både et godt arbejdsmiljø og en god kvalitet.  


250 dedikerede medarbejdere

Fabrikken på de næsten 12.000 kvadratmeter sørger sammen med de ca. 250 medarbejdere hver dag for at kørestolene kommer sikkert igennem produktionslinjerne og frem til den store forsendelsesafdeling, der sørger for emballering og afsendelse. Kørestolene findes i tusindvis af konfigurationer, et utal af kombinationer er mulige og giver hver dag mange brugere mulighed for et aktivt liv.


Præsentationsvideo