Seminar om 24 timers positionering med Elisabet Rodby Bousquet, Aarhus

Billede fra seminar med Elisabet Rodby Bousquet, 24 timers positionering

Invacare har hermed fornøjelsen af igen at kunne invitere dig og dine kollegaer på seminar om 24 timers positionering og siddestillinger.

Invacare har flere gange haft stor succes med at tilbyde et fagligt seminar med den svenske fysioterapeut Elisabet Rodby Bousquet til terapeuter med arbejdsområde indenfor siddende eller liggende positionering.
Elisabet har mange års erfaring med siddestillinger og positionering liggende, siddende eller stående af svært handicappede brugere. Ofte har fx den stilling brugeren indtager i sengen stor indflydelse på, hvilke positioneringsmuligheder/begrænsninger, der er for den siddende stilling. Hvis vi er mere opmærksomme på disse sammenhænge, kan vi blive bedre til at udnytte positioneringen aktivt og forebygge uhensigtsmæssige siddestillinger.

Elisabet kan bidrage med både nye tankegange indenfor positionering i løbet af døgnets 24 timer samt løsning af forskellige siddestillingsproblematikker.

Kurserne vil blive afholdt henholdsvis d 23 november 2016 i DGI Huset i Aarhus og d 24 november 2016 på Comwell I Roskilde.