Ninna Lund går på pension

Nyhed
11. maj 2020

Ninna Lund går på pension

Den 30. juni 2020 går produktchef Ninna Lund på velfortjent pension.

Den 30. juni 2020 går produktchef Ninna Lund på velfortjent pension.
Ninna blev ansat hos Invacare i januar 2008 og har besiddet rollen som produktchef for senge og madrasser med stort engagement og dedikation igennem årene. Ninna er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvilket har været en fantastisk faglig ballast i rollen som produktchef. Ninnas store, faglige indsigt har været med til at gøre hende særdeles accepteret og fagligt anerkendt, både ekstern hos kunder samt intern i Invacare.

Ninna er en fantastisk kollega, og alle har vi nydt godt af, at have Ninnas omsorgsfulde person omkring os. Hendes positive tilgang, samt hendes evne til at rose stort som småt, har været med til at skabe meget glæde igennem Ninnas 12 år i Invacare.
Ninnas store hobby er golf, og vi ønsker Ninna et langt og godt otium, fyldt med golf, familie og rejseaktiviteter.

Ninna havde sidste arbejdsdag d. 7. maj 2020, men grundet de uvante Corona-tider, måtte vi vinke farvel til Ninna virtuelt. Der blev både grint og grædt, og til trods for, at vi ikke var sammen fysisk, fik vi taget afsked med vores gode kollega på fin vis.
Vi glæder os til senere på året, hvor vi atter skal samles, da har Ninna en række kram til gode!

Ny i rollen – Gammel i gårde

I forbindelse med Ninnas pension er det besluttet, at Ninnas produktområder fremover vil blive varetaget af Per Kreuz, som også er produktchef på Hygiejnehjælpemidler og Lifte.
Per Kreuz er ikke "helt ny i klassen" - Per har været ansat i Invacare siden 1995 og kan således fejre 25-års jubilæum senere på året. Per har igennem sine mange år i Invacare haft flere forskellige roller, både i tekniske service, kvalitetsafdelingen samt som fast del af virksomhedens ledergruppe.
Per har igennem de sidste måneder været igennem produktoplæring inden for sine nye områder og er nu godt rustet til de mange nye opgaver, der venter inden for senge og madrasser.

Vi håber, at I sammen med os, vil tage godt imod Per i sin nye rolle!

Kontaktoplysninger for Per Kreuz:
E-mail: pkreuz@invacare.com
Mobil: +45 4072 3773