Invacare fortsætter samarbejdet med Olympisk Klub Danmark

Nyhed
26. januar 2018

Invacare fortsætter samarbejdet med Olympisk Klub Danmark

Sammen markerer vi et fælles mål om et stærkt, dansk idrætsliv for alle!

Vi fortsætter det gode samarbejde med Olympisk Klub Danmark igen i 2018. Olympisk Klub har til formål at støtte den olympiske bevægelse i Danmark og medvirke til, at olympiske og paralympiske deltagere mødes og bidrager til den olympiske historie med deres kompetencer og olympiske effekter som fx medaljer og redskaber.
 
Olympisk Klub afholder forskellige typer af arrangementer i den olympiske ånd. Størst af disse arrangementer er de olympiske dage - Et årligt flerdages arrangement, hvor Olympisk Klub sammen med en udvalgt værtsby (kommune) sætter fokus på de olympiske og paralympiske sportsgrene.
De olympiske dage afsluttes med en stor offentlig sportsdag i værtsbyen, med opvisningsevents, mulighed for at prøve diverse sportsgrene samt mulighed for at deltage i et fakkelløb igennem byen. Udover dette folkelige arrangement er der, i tre dage op til, mange aktiviteter på udvalgte skoler i kommunen. Arrangementer der alle har til formål at markere det fælles mål om et stærkt, dansk idrætsliv for alle.
Sådanne arrangementer er det en fornøjelse at være sponsor for, og vi bakker i sandhed op om, at alle skal have frihed til et aktivt liv.
 
I 2018 afholdes de olympiske dage i Roskilde med den store offentlige event lørdag d. 23. juni 2018.
Denne dag kan du i Roskilde opleve verdensklasse bordtennis, kørestolsbasket, håndbold, roning og meget mere. Kom forbi Roskilde havn og oplev OL og PL stjerner fra flere årtier, og prøv evt. dine evner i en ny sportsgren.
 
Nedenfor kan du se et sammendrag fra de Olympiske Dage, der i 2016 blev afholdt i Vejle.

 
Vi håber at se jer d. 23. juni på havnen i Roskilde!