Har du problemer med at se vores elektroniske reservedelskatalog?

Nyhed
1. maj 2017

Har du problemer med at se vores elektroniske reservedelskatalog?

I midten af oktober lancerede vi sammen med vores nye hjemmeside, en ny version af vores elektroniske reservedelskatalog. Den nye version er hurtigere end den gamle og anvender ikke længere den forældede SVG teknologi. Efter lanceringen har vi oplevet, at nogle kunder desværre ikke kan se vores reservedeleskatalog mere.

Hvor finder du Invacares reservedelskatalog?
Det direkte link til den nye hjemmeside er: https://e-spares.invacare.eu.com/catalog/app?forcerestart=true&variant=…
Du finder adgang til reservedelskataloget via menuen "Hjælp og Support" på forsiden af Invacares hjemmeside.
 
Har du problemer med at se siden kan det skyldes nedenstående
Reservedelskataloget ligger på en intern server, der bl.a. er linket direkte til Invacares ERP system. Det der vises via linket er en slags begrænset kunde-visning. Altså kun tegninger og varenumre.
Som det ses i ovenstående link, indeholder dette URL porten :8080
I nogle kommuner er der ikke åbnet automatisk til denne port, så derfor melder systemet, at der er tale om en usikker platform og adgangen bliver derfor blokeret.

Løsning:
Det er nødvendigt at åbne manuelt til :8080 porten. Kontakt Jeres lokale IT-ansvarlige og send evt. ovenstående forklaring til ham/hende, i forbindelse med, at I spørger til åbning for https://e-spares.invacare.eu.com.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Invacare. Vi vil gøre vores for at hjælpe til, at problemet bliver løst.

Printscreen Reservedelskatalog 18112015