Coronavirus - Vi tager alle nødvendige forholdsregler

Nyhed
12. marts 2020

Coronavirus - Vi tager alle nødvendige forholdsregler

COVID-19 skal tages alvorligt, og hos Invacare tager vi alle nødvendige forholdsregler, så vi kan stå sammen i denne uvante og svære periode.

Kære samarbejdspartnere

Vi følger retningslinjerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen og foretager løbende vurdering af nødvendige tiltag, for at forhindre smittespredning. Vi arbejder med fortsat, at kunne levere hjælpemidler til både kommuner og regioner, og vi holder fokus på, at minimere konsekvenser for vores samarbejdspartnere og landets borgere.

Vi tager ansvar for situationen
Hos Invacare holder vi os opdateret og ændrer vores adfærd og retningslinjer henhold til myndighedernes anvisninger.
Fokus er på, at reducere COVID-19 smittepotentialet over for medarbejdere, kunder, borgere og samarbejdspartnere, og i det hele taget deltage i den samfundsopgave det er, at undgå overbelastning af sundhedssystemet.
Invacare anser sig selv som en del af løsningen. Det bliver derfor en balancegang mellem at sikre, at samfundet ikke går i stå fordi ingen gør noget, og at samfundet ikke går helt i stå fordi ingen tog smitterisikoen alvorligt.

Vi holder kontakten med jer
Ved besøg vil vi altid respektere de forholdsregler, som er indført hos jer. Alle medarbejdere hos Invacare er yderst opmærksomme på, hvilke forholdsregler de skal tage for at forhindre smittespredning mest muligt. 
Vores teknikere og konsulenter vil komme på besøg, hvor dette vurderes nødvendigt og er aftalt med jer. Derudover kan alle vores konsulenter som vanligt kontaktes via e-mail og telefon.

Invacares Kundeservice er naturligvis også tilgængelige for jer på både e-mail og telefon.

Lad os samarbejde om at passe på dem omkring os og hinanden.

Med venlig hilsen

Christian Voie-Andersen
Adm. direktør, Invacare A/S