Dolomite Jazz

Invacare tilbyder et omfattende sortiment af hjælpemidler for handicappede og ældre brugere, herunder vores Dolomite rollatorer til anvendelse både inden- og udendørs. Alle produkterne er af højeste kvalitet således, at brugeren kan føle sig sikker og tryg.

Dolomite Jazz er en (sideværts) sammenklappelig rollator i stilfuldt design med mange smarte funktioner og indstillingsmuligheder. Jazz er en let og alsidig rollator, der kan komme med alle vegne. Jazz er designet i aluminium og har en moderne og ergonomisk udformning. Jazz er konstrueret af gennemtænkte, stærke komponenter, herunder et integreret bremsesystem, som medfører øget sikkerhed og en problemfri sammenklapning. Jazz hører til generationen af rollatorer, der sammenklappes vertikalt. Jazz rollatoren kan stå, selv når den er klappet sammen, og fylder ganske lidt ved transport og opbevaring.

Jazz fås i to forskellige højder. De justerbare skubbehåndtag kan nemt tilpasses til brugerens behov. Kurven er inkluderet som standard. Den rummelige kurv er, ligesom sædet, lavet af et blødt og slidstærkt materiale, som fleksibelt følger rollatoren, når den klappes sammen.

Mange tilbehørsmuligheder

Dolomite Jazz har et bredt tilbehørsprogram, der tilsikrer, at rollatoren kan tilpasses til den enkelte bruger samt udvikle sig med brugerens skiftende behov.

Jazz er det muligt at anvende flere af tilbehørsdelene fra Invacares øvrige rollatorsortiment.

Eksempler på tilbehør til Jazz:

  • Bakke
  • Kurv
  • Dækken til kurv
  • Farvepaneler (Kun til Jazz 600)
  • Regnslag
  • Rygstrop
  • Slæbebremser
  • Stokkeholder

Dolomite Jazz er, lige som Invacares andre handicap hjælpemidler, testet og godkendt iht. gældende standarder.  

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler

Vi tilbyder mange hjælpemidler til ældre brugere, fx badestole, el-scootere, kørestole, siddepuder og meget andet. Du kan finde mere information om vores sortiment af indendørs rollatorer og underdørs rollatorer under afsnittet Rollatorer. 

Hvis du ønsker flere oplysninger om hjælpemidler til gangbesværede, henvises til vores udvalg af el-scootere samt til vores udvalg af stokke her på hjemmesiden - Klik på menuen Produkter


Brochure (2)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)

Andet (1)