Positionering med seler og bælter

Vores mål med en siddende positionering er, at brugeren skal kunne sidde stabilt, komfortabelt samt trykaflastet uden at udvikle shear og dermed opnå et aktivt liv.

Flo-tech hoftesele

Anvendelse af seler og bælter

Vores mål med en siddende positionering er, at brugeren skal kunne sidde stabilt, komfortabelt samt trykaflastet uden at udvikle shear og dermed opnå et aktivt liv med så få begrænsninger som muligt. Derfor har Invacare et stort og varieret program af bælter og seler af høj kvalitet, der kan understøtte og stabilisere den siddende stilling. Alle bælter og seler er udformet i et behageligt og rengøringsvenligt neopren.

Efter en nøje analyse af brugerens siddestilling kan terapeuten – evt. i samråd med Invacares dygtige konsulenter – afgøre hvor og hvor meget brugeren skal støttes og stabiliseres.
Hvis det ikke er tilstrækkelig støtte med optimeret siddepude, rygpude/Matrx ryg samt sæde/rygvinkler, kan det være nødvendigt med montering af forskellige seler eller bælter.
Seler og bælter leveres med beslag, så de enkelt kan monteres på forskellige kørestolschassis. Vær opmærksom på at Invacare yderligere kan tilbyde ekstra beslag til komfortstole, samt selefæste til montering af de øverste seler netop over skulderhøjde.

Husk at ved brug af en sele/vest bør der altid anvendes en god positionerende y-sele for at undgå, at brugeren glider ned og frem i sædet.

Relaterede produkter

Nedenfor finder du genveje, til nogle af vores siddepuder samt vores Flo-tech seler og bælter.
 

Flo-tech PT seler og bælter

Matrx Flo-tech Contour Visco

Matrx Libra
 

Vicair Puder


 

Seneste nyheder