Ny Bora el-kørestol: Flottere design og bedre køreegenskaber

Nyhed

Ny Bora el-kørestol: Flottere design og bedre køreegenskaber

Bora el-kørestolen lanceres nu med en række æstetiske og funktionelle forbedringer.
Bora har fået et facelift med nye afskærmninger og farver, så den ser smartere og mere moderne ud.
Men hvad der er endnu vigtigere er, at Bora nu også anvender vores nye styresystem LiNX samt har fået nye batterier. Det tilsammen giver dig en endnu bedre køreoplevelse.

Ny Bora el-kørestol

Vores Bora el-kørestol lanceres ny med en række æstetiske og funktionelle forbedringer. Bora har fået et facelift, så den ser smartere og mere moderne ud.
Men hvad der er endnu vigtigere er, at Bora nu også anvender vores nye styresystem LiNX samt har fået nye batterier. Det tilsammen giver dig en endnu bedre køreoplevelse.

Knap

LiNX gør forskellen!

LiNX kombinerer intelligent teknologi og smarte egenskaber i et revolutionerende styresystem, der er let at forstå og anvende. LiNX er udviklet og designet med udgangspunkt i input fra brugere med forskellige ønsker og behov.
Alle LiNX joystickboksene er overskuelige, brugervenlige og pålidelige. Knapperne er store, tydelige og lette at se og anvende, også for brugere med begrænset håndfunktion. Symboler er i design og farver, der er lette at se, forstå og anvende for både svagtseende og brugere med begrænset kognitiv kapacitet.
LiNX indeholder en unik egenskab i form af en ny teknologi kaldet "Adaptive Load Compensation". Det betyder i praksis, at motorerne hele tiden overvåges af LiNX, der så tilpasser styringen, så de til enhver tid giver de bedst mulige køreegenskaber. Under kørsel vil det mærkes i form af kraftoverskud, forbedret kontrol, lettere vendinger og bedre kontakt til underlaget.


Ny Bora El-kørestol med hvid afskærmning set bagfraLiNX kan, som tilbehør, hurtig og let eftermonteres med et Gyro-system, kaldet G-Trac®, der giver el-kørestolen unik retningsstabilitet og forbedrede køreegenskaber. Med G-Trac® vil LiNX styresystemet korrigere, når der køres på ujævnt underlag. G-Trac® er en stor hjælp ved kørsel over dørtrin, tæppekanter, på dæk med for lidt luft eller når brugeren sidder og hænger til den ene side.
LiNX har også den smarte egenskab, at systemet kan tilpasses og fintrimmes, mens el-kørestolen afprøves. Så snart en ændring foretages, overføres ændringen til el-kørestolens styresystem. Konsulent eller tekniker har således mulighed for at gå ved siden af el-kørestolen og fintrimme parametrene, mens ændringerne afprøves. På den måde kan man hurtig og let opnå optimal tilpasning. LiNX er i bund og grund skabt på baggrund af, at give brugeren den bedst mulig og mest komfortable køreoplevelse.

Kontakt os