Letkørende nyheder fra Küschall giver dig flere fordele

Küschall har opdateret flere af vores topmoderne og letkørende aktive kørestole

kuschall kørestole lifestyle unge

Küschall har opdateret flere af vores topmoderne og letkørende aktive kørestole.
Måske du allerede har set nyheden på vores hjemmeside om den nye optionküschall Champion?

Küschall Champion

Küschall Champion foldbar kørestol - gif animationChampion er Küschalls foldbare fastrammekørestol. Nu er Champion yderligere optimeret med en unik mulighed, så stolen kan foldes helt sammen: klar til transport evt. i en lille taske. På rejse eller bare med i bilen fra sted til sted, Champion er altid klar, når du når frem.
Küschall Champion fås i tre forskellige materialer, et utal af farver og med mange muligheder for konfigurationer. Der er masser af muligheder for justeringer, så du kan finde den kørestol, der passer perfekt til dig.

Küschall K-series

Küschall K-series er vores smarte og multijusterbare højaktive fastrammekørestol, der bare passer til enhver aktiv og selvstændig bruger. Ved hjælp af nøjagtige justeringsmuligheder kan K-series justeres til at have markedets måske bedste køreegenskaber.
Küschall har bl.a. gjort K-series lettere, hævet max. brugervægten til 130 kg og tilføjet nogle flere flotte chassisfarver at vælge imellem. Husk K-series kan også vælges i robust og slidstærk Titanium eller smarte og stilrene Carbon.
 
Küschall K-series kørestole lifestyle billlede ung mand
 

Küschall R33

Küschall R33 unik stødabsorbering GIF-animationKüschall R33 er kørestolen hvor sædet nærmest svæver over rammen. Intet kan sammenlignes med denne unikke fastrammekørestol med dens fantastiske design og mulighed for stødabsorbering. R33 er designet til at absorbere alle mindre bump og stød op igennem stolen, ryggen og hovedet, som man ellers udsættes for i en alminelig hverdag. LIS (Low Impact System) er den fjeder under sædet, som absorberer alle rystelser og gør R33 særligt velegnet til brugere, der vil undgå smerter, træthed og nedslidning.
Hvis det ”bare” er det flotte design, der tiltrækker dig, kan R33 nu vælges med det ”svævende sæde” uden stødabsorbering.

Mere information

For at du kan vælge netop den Küschall kørestolsmodel, der passer dig bedst og for at du kan se det overvældende udvalg af tilbehør og farver har vi både udgivet et nyt katalog med alle Küschall kørestolene samt et katalog specielt med tilbehøret, herunder farver og vægtangivelser. Eller kontakt din lokale konsulent for mere information.

Forside kuschall katalog 2017Tilbehørskatalog kuschall forside
 

Seneste nyheder