Få bedre overblik og større udbytte af LiNX styresystemet

Nyhed

Få bedre overblik og større udbytte af LiNX styresystemet

LiNX styresystem, til Invacares el-kørestole, er fyldt med Ny teknologi - Nye muligheder
LiNX tilbyder et stort udvalg samt mange unikke løsninger og egenskaber. Og det kan være svært, at få overblik over alle mulighederne. Derfor har vi samlet det hele på en ny LiNX hjemmeside.

I efteråret introducerede vi LiNX Rehab, en opgradering til det eksisterende LiNX styresystem.
LiNX er et komplet styresystem, bestående af joystickstyrebokse med ikoner eller touch panel, trykknapbokse, ledsagerstyringer, samt masser af alternative styringer og tilbehør.
 
LiNX er nyt, smart og revolutionerende. Der er mange features, muligheder og funktioner at forholde sig til, fx: touchskærm, Adaptive Load Compensation (ALC) og G-trac (Gyro).
Med LiNX' brede udvalg, mange løsninger og nye, innovative egenskaber, er det ikke altid let at bevare overblikket, over de mange muligheder man har. Derfor har vi samlet det hele på en ny LiNX hjemmeside.

Her kan du finde og downloade mange informationer om vores el-kørestolsprogram, styringer og tilbehør, samt information om LiNX' unikke køreegenskaber; Adaptive Load Compensation (ALC) og G-trac (Gyro).
 
Du kan downloade brochurer, brugermanualer over Invacares el-kørestole. Finde det komplette LiNX katalog indeholdende informationer om touch paneler, trykknapbokse, ledsagerstyringer, samt masser af alternative styringer og tilbehør.
Du kan envidere se et stort udvalg af instruktionsvideoer, der forklarer om anvendelse, muligheder og unikke egenskaber for LiNX systemer.