Aktuelt

Health & Rehab 9- 11. september 2014

Invacare deltager igen i år på Health & Rehab Scandinavia, Nordeuropas største fagmesse inden for social- og sundhedssektoren.

Health & Rehab messen er for Invacare og i hele Rehabbranchen et af årets højdepunkter, hvor vi får mulighed for at vise alle vores mange spændende nye produkter og løsninger frem, og være sammen med vores kunder i andre omgivelser end de daglige, vi normalt mødes i.

I år stiller Health & Rehab skarpt på temaet ”Et Selvstændigt Liv” og du kan komme og finde inspiration til de bedste løsninger for handicappede, ældre, kronikere og alle omkring dem og som altid sikrer vi gratis entré.
Registrer dig allerede nu og spring den lange kø over i Bella Centeret.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan forvente at opleve, når du besøger Invacares stand C4 023 på Health & Rehab Messen fra 9-11 september 2014 i Bella Center, København.


Spændende nyheder og stærke opgraderinger

Kom og oplev alt fra vores nye GB-motorer til vores innovative velfærdsløsning Aquatec Pure Bidet.
Traditionen tro benytter Invacare messen til at vise vores spændende produktnyheder og produktopgraderinger frem. I år kan du se frem til at blive præsenteret for vores nye Küschall kørestole Advance, vores smarte verdensnyhed Alber Twion, den smalle og smarte komfortkørestol Dahlia, en opgradering af vores el-kørestole, nu med lavere sædehøjde og kraftigere motorer, nyheder fra Vicair og meget meget mere.

Cykling, basket og en snak med Jason Watt

Invacare har sædvanen tro et tætpakket messeprogram og der bliver mange ting at opleve på Invacares stand.
Hver dag, er der mulighed for at deltage i Invacares standkonkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde luksuriøse gavekurve. 


Du får også mulighed for at hilse på racerkøreren Jason Watt, når han besøger Invacares stand onsdag eftermiddag.

At sikrer brugerne friheden til et aktiv liv er en stor del af Invacares hverdag og dette understreges også af vores brede produktsortiment. På årets messen giver vi dig således også dig mulighed for, at opleve vores store Küschall sortiment samt vores spændende sportsstole fra Top End, herunder at prøve krafter med kørestolsbasket, håndcykling og meget andet.

En faglig “snack”

For os er Rehab messen en af årets største begivenheder og vi glæder os til at se dig! Invacare ser frem til at møde dig og dine kollegaer
uden for hverdagens vante rammer. Vi ser frem til igen i år at tilbyde en spændende faglig dialog omkring nyheder, udvikling og muligher.
På Invacares stand C4 023 vil der igen i år være mulighed for, at nyde lidt at drikke samt lækre snacks, mens vi viser dig vores spændende nyheder.

Vel mødt!

Husk! - Spring køen over og registrer dig allerede i dag!

 

 

Flere artikler

 

Logo Invacare
© 2014 Invacare Corporation.
All rights reserved.

Invacare A/S, Sdr. Ringvej 37, 2605 Brøndby - Danmark - Tlf.: +45 3690 0000 Fax: +45 3690 0001